Privacybeleid

Hieronder leest u hoe Teunis Dokter Communicatie omgaat met de door gebruikers verstrekte gegevens.

Definities
a. Privacybeleid: dit privacybeleid;
b. Gebruiker: personen die de website www.teunisdokter.com op eigen intentie bezoeken via elektronische communicatiesystemen en
c. Website: de website van Teunis Dokter Communicatie.

1. Algemeen
1.1. In dit Privacybeleid wordt beschreven hoe Teunis Dokter Communicatie de gegevens verstrekt door personen verwerkt.
1.2. De persoonsgegevens die door Teunis Dokter worden verwerkt zijn onder andere:
– Naam
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– Eventuele andere gegevens die de gebruiker deelt met Teunis Dokter Communicatie

2. Verzameling en gebruik persoonsgegevens
2.1. Teunis Dokter Communicatie verzamelt persoonsgegevens van een bebruiker wanneer deze persoonsgegevens via de website kenbaar maakt aan Teunis Dokter Communicatie, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de ‘contact’-pagina of het ‘online offerteformulier’.
2.2. Teunis Dokter Communicatie gebruikt deze gegevens naar aanleiding van de door een gebruiker opgestart proces via de website, zoals het offerte-proces. Het doel van het gebruik van de gegevens van gebruiker is het vormgeven van deze processen die naar aanleiding van de intentie van gebruiker zijn opgestart. Het versturen van gegevens via een formulier geldt hieronder.

3. Doorgifte gegevens aan derden
4.1. Teunis Dokter Communicatie geeft door gebruiker verstrekte persoonsgegeven niet door aan derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de totstandkoming van de uitvoer van een opdracht naar aanleiding van de wens van de gebruiker, zoals beschreven staat de Algemene Voorwaarden, of
4.2. Teunis Dokter Communicatie op grond van wettelijke verplichting gehouden is de persoonsgegevens te verstrekken aan bevoegde instanties.

5. Doorverwijzingen
5.1 De website kan doorverwijzingen bevatten naar websites van derden, Teunis Dokter Communicatie draagt geen verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze derden.

6. Beheer van persoonsgegevens die verstrekt zijn door gebruiker
6.1. Gebruiker heeft recht op inzage, modificatie, verwijdering, verplaatsing en afscherming van persoonsgegevens, overeenkomstig het in de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt vermeld.
6.2. Indien gebruiker aanspraakt wil maken op de in 6.1. beschreven rechten dan kan hij een schriftelijk verzoek doen aan:

Teunis Dokter Communicatie
Hoekstraat 54b
9712AP Groningen
law@teunisdokter.com

6.3. Teunis Dokter Communicatie spant zich in om binnen 4 weken te reageren op een verzoek van een Gebruiker betrekking hebbende op de in 6.1. beschreven rechten aangaande persoonsgegevens van gebruiker. Eventueel worden kosten in rekening gebracht voor zéér kostbare bewerkingen van persoonsgegevens die naar aanleiding van intentie van gebruiker aan Teunis Dokter Communicatie zijn verstrekt.
6.4 Een weigering van medewerking aan verzoeken van gebruikers in de context van lid 1 van dit artikel zal met redenen worden omkleed.
6.5. Gebruikers kunnen zich afmelden van de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan info@teunisdokter.com of gebruik te maken van de opt-out-funcitonaliteit van de nieuwsbrief.

7. Bewaren gegevens
7.1. Teunis Dokter Communicatie bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor persoonsgegevens worden verstrekt door gebruiker.

8. Beveiliging
8.1. Teunis Dokter Communicatie heeft een beveiligingsprotocol ter bescherming van persoonsgegevens, waarover op verzoek van gebruiker informatie kan worden verstrekt wanneer dit in de context van interactie tussen gebruiker en Teunis Dokter Communicatie redelijkerwijs als relevant kan worden beschouwd.

9. Wijzigingen privacybeleid
9.1. Teunis Dokter Communicatie behoudt zich het recht voor dit Privacybeleid aan te passen. De huidige versie van het Privacybeleid is bijgewerkt op 9 december 2019.

10. Google Analytics
11.1 Teunis Dokter Communicatie gebruikt Google Analytics. Het IP-adres van Gebruiker is geanonimiseerd. Teunis Dokter Communicatie heeft een verwerkingsovereenkomst met Google getekend. De anonimisering van Google Analytics data betekent dat Teunis Dokter Communicatie deze analytische-cookies zonder toestemming kan plaatsen. De Gebruiker wordt hierover geinformeerd bij het eerste bezoek aan de website.

Recente blogs

Share This

Voor navigatie op de website dient u akkoord te gaan met het gebruik van cookies zoals vermeld in het Privacybeleid van Teunis Dokter Communicatie Meer informatie over cookies

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten