+31 6 22 15 33 42 info@teunisdokter.com

Meer omzet met internet advertenties op maat

Een door ondernemers onderschatte manier om meer klanten te bereiken en de omzet aan te jagen is het gebruik van internet advertenties. Op deze pagina ga ik je in het kort uitleggen wat het nut is van het gebruik van internet advertenties en welke kanalen je kunt gebruiken om je doelgroep te bereiken. 

Wat is de meest doelgerichte internet advertentie strategie?

Veel ondernemers laten zich door marketeers verleiden om op allerlei verschillende kanalen te adverteren, maar is dat eigenlijk wel doelgericht? Om die vraag te beantwoorden moeten we kort in de psychologie van jouw potentiele klant kruipen. De kans dat een prospect jouw website aan klikt of een advertentie relevant vindt is eigenlijk niet heel groot, behalve als je toevallig een klant aantrekt die al op zoek is naar een bepaald product. Daarom is de meest doelgerichte advertentie strategie dat je alleen advertenties laat zien aan die mensen die al op zoek zijn naar een soortgelijk product/dienst in jouw directe omgeving. Je advertenties moeten op maat worden gemaakt. Op die manier bespaar je geld op onnodige kliks, en trek je de juiste doelgroep aan, op het juiste moment en op de juiste locatie. Hoe je dat precies doet via het internet kan ik je natuurlijk uitleggen. Neem daarvoor contact op via het onderstaande contactformulier.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Neem contact op voor een eerste kennismaking- en adviesgesprek om te zien op welke wijze ik je kan helpen met jouw internet sales.

Veelgestelde vragen over online sales

Wat komt er allemaal kijken bij internet sales?

Internet sales betekent dat je diverse manieren waarop je interactie kunt hebben met je klant optimaliseer voor je verkoop. Je hebt een breed scala aan expertises nodig om internet sales tot een succes te maken. Ik focus mij op de internet sales strategie, advertentiecampagnes beheren en adviseren over hoe je de kanalen van jouw bedrijf optimaliseert voor een groter bereik en hogere conversie. Zo signaleer en geef ik tips over hoe je landingspagina’s beter kunt ontwerpen (User Experience design en copywriting) of welke strategie je kunt toepassen om meer bezoekers op je product pagina’s te krijgen en de conversies te vergroten. Door gebruik te maken van een full-spectrum online sales strategie behaal je de beste resultaten. 

Ben je dan een SEO expert?

Nee, want SEO is slechts één onderdeel van je internet marketing strategie. Daarnaast kun je gebruik maken van affiliate marketing, internet advertenties, content marketing en nog veel meer technieken. Zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van het verkoopproces via je website. Gevonden worden via een zoekmachine is leuk, maar als het proces van kennismaking met je product tot de sale niet goed is vormgegeven haken klanten af.

Wat ga je dan voor mij doen?

Ik ga ervoor zorgen dat je meer bereik, hogere conversies en dus meer verkopen via internet realiseert. Dit doe ik door eerst de huidige situatie van je bedrijf/product in kaart te brengen. Daarna wordt een doelstelling en een strategie ontworpen. Vervolgens worden deze online sales campagnes geactiveerd en bijgestuurd op basis van de data om zo tot het beste resultaat te komen. 

Welke garantie is er op succes?

Door mijn inzet voor jouw online sales bereik je méér potentiele klanten, haal je hogere conversies op je product pagina’s, krijg je meer offerte aanvragen en draai je uiteindelijk meer omzet. Ook bespaar je kosten doordat ik je online sales proces optimaliseer. Omdat ik alleen samenwerk met bedrijven waarvan ik geloof dat zij meerwaarde bieden voor hun klanten weet ik zeker dat ik jouw online sales ook naar een hoger plan kan tillen.

En hoe ga je dat dan doen?

Jouw online sales optimaliseren gaat in drie stappen. Eerst breng ik je bestaande online sales situatie in kaart en evalueer ik welke processen kunnen worden verbeterd. Daarna ontwerp ik een strategie voor de lange termijn en eventueel ook internet advertentie campagnes. Vervolgens gaan we deze implementeren en uitvoeren. 

Wat is de full-spectrum online sales methode?

De full-spectrum online sales methode houdt in dat ik niet naar slechts één communicatiekanaal of advertentiecampagne bekijk, maar jouw complete online sales flow waar potentiele klanten mee in aanraking komen evalueer en verbeter. Als strateeg met een achtergrond in ICT, design en marketing weet ik hoe jouw communicatie moet worden ontworpen. Of het nu gaat om het het verbeteren van de user flow op je website, de user interfaces van je app, het ontwerp van offerte formulieren, teksten of het gebruik van online advertenties: ik neem al deze terreinen mee om jouw online sales naar een hoger plan te tillen.

Wat voor sales trainingen geef je?

Mijn trainingen zijn gericht op het verbeteren van de algemene salesvaardigheden en kunnen worden toegepast in verschillende contexten, zoals outbound sales, retail sales, pitches, presentaties en online sales. 

Heb je een andere vraag?

3 + 6 =

Recente updates

Meer omzet met internet advertenties op maat

Meer omzet met internet advertenties op maat

Jouw klanten worden 24/7 doodgegooid met advertenties. Het maakt niet uit welk apparaat ze aanzetten, de advertenties komen sowieso binnen. Hierdoor ontstaat vanzelf een filter bij veel mensen waardoor ze de advertenties niet langer bewust zien en horen. De vraag of...

Klantervaring als kingmaker in Online Sales

Klantervaring als kingmaker in Online Sales

Bijna nog belangrijker dan wat je aanbied in online sales is de klantervaring of 'user experience' van het online sales proces. Veel ondernemers bieden prachtige producten en diensten aan, maar als de website die het online sales proces faciliteert niet goed werkt of...

Wat is het verschil tussen online sales en marketing?

Wat is het verschil tussen online sales en marketing?

Toch wel een serieuze vraag: wat is nu het verschil tussen online sales en marketing. Zonder in een onnodige semantische discussie terecht te komen waarbij online marketeers eisen dat ik sales als onderdeel van de marketing beschouw of marketing als onderdeel van...