+31 6 22 15 33 42 info@teunisdokter.com

Strategie

Er bestaat niet één sales strategie die vervolgens altijd werkt. Je moet gebruik maken van verschillende strategieën. Op deze pagina vind je artikelen met daarin ideeën voor het toepassen van diverse sales strategieën voor telecom sales, retail store ondernemers en natuurlijk online sales processen. 

Nieuwe inzichten

Bepaal de optimale advertentie strategie met het 3G-model

Bepaal middels het 3G-model in welke mate jouw advertentiecampagne effectief is. Want het zou zonde zijn je geld te verspillen aan advertenties die de verkeerde mensen, op de verkeerde plek op het verkeerde moment bereiken.

Hoe de scene van je retail store het kopen beïnvloedt 

Retail stores vervullen nog altijd een belangrijke rol in de Nederlandse economie. Maar wat veel ondernemers met retail stores nog kunnen verbeteren is het creëren van een scene dat aanmoedigt tot kopen. Hoe je de inrichting van je retail store optimaliseert voor jouw klanten is een uitdaging waar veel ondernemers mee te kampen hebben en als je dit niet goed doet dan zullen je verkopen eronder lijden. In dit artikel geef ik je een aantal tips.

Blinkt jouw bedrijf straks uit in sales? Zet de eerste stap!

Neem contact op voor een eerste kennismaking- en adviesgesprek om te zien op welke wijze ik je kan helpen met jouw internet sales.